Usługa gastronomiczna polegająca na przygotowaniu obiadu (składającego się z zupy, drugiego dania, deseru oraz napoju) w miejscowości Supraśl na rzecz 20 osób

Tytuł Usługa gastronomiczna polegająca na przygotowaniu obiadu (składającego się z zupy, drugiego dania, deseru oraz napoju) w miejscowości Supraśl na rzecz 20 osób
Typ Zamówienia Transakcje nieobjęte ustawą Pzp
Kategoria Usługi
Status Postępowania Zakończone
Termin składania ofert 2019-04-08

ROR-II.3053.2.13.2019

 Zapytanie ofertowe

 

Zapraszam do złożenia oferty na usługę gastronomiczną polegającej na przygotowaniu obiadu (składającego się z zupy, drugiego dania, deseru oraz napoju) w dn. 09 kwietnia 2019 r. w miejscowości Supraśl na rzecz 20 osób.

 

  1. Zamawiający:

        Województwo Podlaskie

        Kardynała Stefana Wyszyńskiego 1

       15-888 Białystok

       NIP 542-25-42-016

       Urząd Marszałkowski Województwa Podlaskiego

 

  1. Termin realizacji usługi:

         09.04.2019 r.

   3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:

        Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi gastronomicznej w dn. 09.04.2019 r. w Supraślu, polegającej na zapewnieniu:

      1. ciepłego posiłku w godz. 12.30 – 13.30 (+/- 1 godz.) serwowanego w ilości adekwatnej do liczby uczestników obejmującego:

  • zupę (porcja na osobę nie mniejsza niż 250 ml),
  • danie główne;
  • deser;
  • sok owocowy/ kompot (500 ml/osobę).

     2. Szczegółowe menu posiłków, zostanie uzgodnione z Zamawiającym na podstawie 2 propozycji dań przedstawionych przez Wykonawcę.

     3. Wykonawca odpowiada za estetyczny sposób serwowania posiłków.

     4. Wykonawca nie dopuszcza serwowania posiłków w naczyniach jednorazowych.

     5. Wykonawca zapewni, że żywność oferowana uczestnikom będzie świeża, a posiłki zostaną przygotowane z poszanowaniem powszechnie obowiązujących przepisów prawa w tym zakresie.

   4. Warunki udziału w postępowaniu:

Warunkiem udziału w postępowaniu jest złożenie oferty w wyznaczonym terminie.

 

 5. Opis kryteriów, którymi Zamawiający będzie się kierował przy wyborze oferty:

Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o następujące kryteria:

 

Lp.

Nazwa kryterium

Waga kryterium

1.

Cena brutto

100 %

 

O wyborze oferty decyduje najniższa cena brutto. W przypadku złożenia ofert na taką samą kwotę, o wyborze oferty decyduje kolejność jej wpływu.

 

 6. Istotne postanowienia przyszłego zlecenia:

  1. Zapłata wynagrodzenia nastąpi przelewem na rachunek bankowy Wykonawcy na podstawie wystawionej przez Wykonawcę faktury lub innego równoważnego dokumentu księgowego, po wykonaniu przedmiotu zamówienia w terminie 14 dni od daty wystawienia faktury lub innego równoważnego dokumentu księgowego przez Wykonawcę, pod warunkiem, iż wpłynie ona do Zamawiającego w terminie 3 dni od dnia wystawienia. W przeciwnym wypadku zapłata nastąpi w terminie 14 dni od dnia otrzymania faktury lub innego równoważnego dokumentu księgowego.
  2. Podstawą wypłaty wynagrodzenia będzie prawidłowe wykonanie przedmiotu zamówienia i pisemne potwierdzenie tego faktu przez przedstawiciela Zamawiającego.

7. Miejsce i sposób uzyskania dodatkowych informacji dotyczących przedmiotu zamówienia:

     Informacja telefoniczna: tel. (85) 66 54 207

     Informacja e-mailowa: dariusz.jurkowski@wrotapodlasia.pl

 

8. Miejsce i termin złożenia oferty:

    Ofertę składa się w formie pisemnej w oparciu o wzór określony przez Zamawiającego w załączniku nr 1 na adres mailowy ksow@wrotapodlasia.pl.

    Termin składania ofert upływa w dniu 8 kwietnia 2019 r.

    Wykonawca może przed upływem terminu składania ofert zmienić lub wycofać swoją ofertę.

 

9. Informacja na temat możliwości odrzucenia ofert:

     Oferta może zostać odrzucona z postępowania w przypadku, gdy została złożona po terminie składania ofert.

 

10. Określenie możliwości składania ofert częściowych:

     Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych w ramach przedmiotu zamówienia.

 

11. Czy Wykonawca zastrzega możliwość zakończenia postepowania bez wyboru żadnej zofert:

Tak.

 

Protokół z postępowania o udzielenie zamówienia na usługę gastronomiczną polegającej na przygotowaniu obiadu (składającego się z zupy, drugiego dania, deseru oraz napoju) w dn. 09 kwietnia 2019 r. w  miejscowości Supraśl, na rzecz 20 osób.

Oferty zostały złożone przez następujących wykonawców:

  1. Hal- Gen E i E. Pacewicz H. P. i P. Zembrowscy Spółka jawna- oferta z 03.04.2019- 700, 00 zł brutto
  2. Pięć Dębów- oferta z 08.04.2019- 700,00 zł brutto.

 Zgodnie z pkt 5 „Opis kryteriów, którymi Zamawiający będzie się kierował przy wyborze oferty” zapytania ofertowego, w przypadku złożenia ofert na taką samą kwotę, o wyborze oferty zadecyduje kolejność jej wpływu.

Z uwagi na w/w pkt w wyniku przeprowadzonego postępowania, na podstawie złożonych ofert, ustalono, że najkorzystniejszą ofertę złożyła firma  Hal- Gen E i E. Pacewicz H. P. i P. Zembrowscy Spółka jawna.

Metryka strony

Udostępniający: Urząd Marszałkowski Województwa Podlaskiego

Wytwarzający / odpowiadający: Ewa Jaźwińska

Wprowadzający: Ewa Jaźwińska

Data modyfikacji: 2019-04-10

Opublikował: Ewa Jaźwińska

Data publikacji: 2019-04-02

Rejestr zmian