Usługa gastronomiczna polegająca na przygotowaniu obiadu (składającego się z zupy, drugiego dania, deseru oraz napoju) w miejscowości Supraśl na rzecz 20 osób
Tytuł | Usługa gastronomiczna polegająca na przygotowaniu obiadu (składającego się z zupy, drugiego dania, deseru oraz napoju) w miejscowości Supraśl na rzecz 20 osób |
---|---|
Typ Zamówienia | Transakcje nieobjęte ustawą Pzp |
Kategoria | Usługi |
Status Postępowania | Zakończone |
Termin składania ofert | 2019-04-08 |
ROR-II.3053.2.13.2019
Zapytanie ofertowe
Zapraszam do złożenia oferty na usługę gastronomiczną polegającej na przygotowaniu obiadu (składającego się z zupy, drugiego dania, deseru oraz napoju) w dn. 09 kwietnia 2019 r. w miejscowości Supraśl na rzecz 20 osób.
- Zamawiający:
Województwo Podlaskie
Kardynała Stefana Wyszyńskiego 1
15-888 Białystok
NIP 542-25-42-016
Urząd Marszałkowski Województwa Podlaskiego
- Termin realizacji usługi:
09.04.2019 r.
3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi gastronomicznej w dn. 09.04.2019 r. w Supraślu, polegającej na zapewnieniu:
1. ciepłego posiłku w godz. 12.30 – 13.30 (+/- 1 godz.) serwowanego w ilości adekwatnej do liczby uczestników obejmującego:
- zupę (porcja na osobę nie mniejsza niż 250 ml),
- danie główne;
- deser;
- sok owocowy/ kompot (500 ml/osobę).
2. Szczegółowe menu posiłków, zostanie uzgodnione z Zamawiającym na podstawie 2 propozycji dań przedstawionych przez Wykonawcę.
3. Wykonawca odpowiada za estetyczny sposób serwowania posiłków.
4. Wykonawca nie dopuszcza serwowania posiłków w naczyniach jednorazowych.
5. Wykonawca zapewni, że żywność oferowana uczestnikom będzie świeża, a posiłki zostaną przygotowane z poszanowaniem powszechnie obowiązujących przepisów prawa w tym zakresie.
4. Warunki udziału w postępowaniu:
Warunkiem udziału w postępowaniu jest złożenie oferty w wyznaczonym terminie.
5. Opis kryteriów, którymi Zamawiający będzie się kierował przy wyborze oferty:
Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o następujące kryteria:
Lp. |
Nazwa kryterium |
Waga kryterium |
1. |
Cena brutto |
100 % |
O wyborze oferty decyduje najniższa cena brutto. W przypadku złożenia ofert na taką samą kwotę, o wyborze oferty decyduje kolejność jej wpływu.
6. Istotne postanowienia przyszłego zlecenia:
- Zapłata wynagrodzenia nastąpi przelewem na rachunek bankowy Wykonawcy na podstawie wystawionej przez Wykonawcę faktury lub innego równoważnego dokumentu księgowego, po wykonaniu przedmiotu zamówienia w terminie 14 dni od daty wystawienia faktury lub innego równoważnego dokumentu księgowego przez Wykonawcę, pod warunkiem, iż wpłynie ona do Zamawiającego w terminie 3 dni od dnia wystawienia. W przeciwnym wypadku zapłata nastąpi w terminie 14 dni od dnia otrzymania faktury lub innego równoważnego dokumentu księgowego.
- Podstawą wypłaty wynagrodzenia będzie prawidłowe wykonanie przedmiotu zamówienia i pisemne potwierdzenie tego faktu przez przedstawiciela Zamawiającego.
7. Miejsce i sposób uzyskania dodatkowych informacji dotyczących przedmiotu zamówienia:
Informacja telefoniczna: tel. (85) 66 54 207
Informacja e-mailowa: dariusz.jurkowski@wrotapodlasia.pl
8. Miejsce i termin złożenia oferty:
Ofertę składa się w formie pisemnej w oparciu o wzór określony przez Zamawiającego w załączniku nr 1 na adres mailowy ksow@wrotapodlasia.pl.
Termin składania ofert upływa w dniu 8 kwietnia 2019 r.
Wykonawca może przed upływem terminu składania ofert zmienić lub wycofać swoją ofertę.
9. Informacja na temat możliwości odrzucenia ofert:
Oferta może zostać odrzucona z postępowania w przypadku, gdy została złożona po terminie składania ofert.
10. Określenie możliwości składania ofert częściowych:
Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych w ramach przedmiotu zamówienia.
11. Czy Wykonawca zastrzega możliwość zakończenia postepowania bez wyboru żadnej zofert:
Tak.
Protokół z postępowania o udzielenie zamówienia na usługę gastronomiczną polegającej na przygotowaniu obiadu (składającego się z zupy, drugiego dania, deseru oraz napoju) w dn. 09 kwietnia 2019 r. w miejscowości Supraśl, na rzecz 20 osób.
Oferty zostały złożone przez następujących wykonawców:
- Hal- Gen E i E. Pacewicz H. P. i P. Zembrowscy Spółka jawna- oferta z 03.04.2019- 700, 00 zł brutto
- Pięć Dębów- oferta z 08.04.2019- 700,00 zł brutto.
Zgodnie z pkt 5 „Opis kryteriów, którymi Zamawiający będzie się kierował przy wyborze oferty” zapytania ofertowego, w przypadku złożenia ofert na taką samą kwotę, o wyborze oferty zadecyduje kolejność jej wpływu.
Z uwagi na w/w pkt w wyniku przeprowadzonego postępowania, na podstawie złożonych ofert, ustalono, że najkorzystniejszą ofertę złożyła firma Hal- Gen E i E. Pacewicz H. P. i P. Zembrowscy Spółka jawna.
Metryka strony