Zapewnienie sali wykładowej, usługi gastronomicznej i ew. noclegów na potrzeby konferencji "Elastyczność prawa żywnościowego w zakresie produkcji lokalnej” w terminie 13 listopada 2019 r. w Białymstoku
Tytuł | Zapewnienie sali wykładowej, usługi gastronomicznej i ew. noclegów na potrzeby konferencji "Elastyczność prawa żywnościowego w zakresie produkcji lokalnej” w terminie 13 listopada 2019 r. w Białymstoku |
---|---|
Typ Zamówienia | Transakcje nieobjęte ustawą Pzp |
Kategoria | Usługi |
Status Postępowania | Zakończone |
Termin składania ofert | 2019-10-15 |
W dniu 13 listopada 2019 r. Urząd Marszałkowski Województwa Podlaskiego organizuje spotkanie dla grupy ok. 50-70 osób, które odbędzie się na terenie Białegostoku. Spotkanie rozpocznie się o godz. 10:00 i potrwa do ok. 15:00 (szczegółowe godziny zostaną potwierdzone w trybie roboczym).
Zadaniem Wykonawcy będzie zapewnienie:
1) sali wykładowej,
2) bufetu kawowego,
3) usługi restauracyjnej,
4) pojedynczych noclegów (na potrzeby osób przybywających z rejonów odległych w przeddzień spotkania).
Zamawiający zastrzega sobie pokrycie kosztów noclegu i wyżywienia zgodnie z faktycznym zapotrzebowaniem (co zostanie ustalone w toku prowadzonej równolegle rekrutacji i potwierdzone w terminie do 6 listopada 2019 r. do godz. 12:00). Łączna wartość świadczeń kwotowo nie przekroczy wartości granicznej umowy (czyli łącznej kwoty w formularzu ofertowym), dopuszczalne jednak są przesunięcia ilościowe pomiędzy poszczególnymi pozycjami – w tym zwiększenie ilości uczestników – w ramach stawek określonych w formularzu ofertowym przez Wykonawcę (czyli jeśli mniejsza ilość osób zadeklaruje potrzebę korzystania z noclegu, w zamian możliwe jest zaproszenie większej ilości osób np. na obiad). Konferencja, w tym poczęstunek z nią związany odbywać się będzie w jednym miejscu, w tym w dedykowanej serwowaniu posiłków restauracji hotelowej.
Uwaga: z uwagi na charakter spotkania, Zamawiający przewiduje przyznanie dodatkowych punktów, jeśli część wyżywienia będzie oparta o produkty lokalne, w tym zarejestrowane na Liście Produktów Tradycyjnych lub też będą objęte certyfikatem systemu jakości. Premiowany będzie również standard hotelu oraz lokalizacja (szczegóły w rozdziale 5. Opis kryteriów, którymi Zamawiający będzie się kierował przy wyborze oferty).
W dniu 16 października 2019 r. dokonano oceny ofert
Oferty biorące udział w postępowaniu:
a) Mep-Pol Sp. z o. o. S. K. A. – ilość uzyskanych pkt 64,88
b) UpHotel Sp. z o. o. - ilość uzyskanych pkt 78,83
c) Silver-bird Events Natalia Gołąb - ilość uzyskanych pkt 84,66
Oferty odrzucone i wycofane: nie dotyczy
W wyniku przeprowadzonego postępowania, na podstawie złożonych ofert, ustalono, że najkorzystniejszą ofertę złożyła firma Silver-bird Events Natalia Gołąb – cena oferty brutto 7 253,00 zł (84,66 pkt)
Metryka strony