Zapewnienie sali wykładowej, usługi gastronomicznej i ew. noclegów na potrzeby konferencji "Elastyczność prawa żywnościowego w zakresie produkcji lokalnej” w terminie 13 listopada 2019 r. w Białymstoku

Tytuł Zapewnienie sali wykładowej, usługi gastronomicznej i ew. noclegów na potrzeby konferencji "Elastyczność prawa żywnościowego w zakresie produkcji lokalnej” w terminie 13 listopada 2019 r. w Białymstoku
Typ Zamówienia Transakcje nieobjęte ustawą Pzp
Kategoria Usługi
Status Postępowania Zakończone
Termin składania ofert 2019-10-15

W dniu 13 listopada 2019 r. Urząd Marszałkowski Województwa Podlaskiego organizuje spotkanie dla grupy ok. 50-70 osób, które odbędzie się na terenie Białegostoku. Spotkanie rozpocznie się o godz. 10:00 i potrwa do ok. 15:00 (szczegółowe godziny zostaną potwierdzone w trybie roboczym).

Zadaniem Wykonawcy będzie zapewnienie:
1)    sali wykładowej,
2)    bufetu kawowego,
3)    usługi restauracyjnej,
4)    pojedynczych noclegów (na potrzeby osób przybywających z rejonów odległych w przeddzień spotkania).

Zamawiający zastrzega sobie pokrycie kosztów noclegu i wyżywienia zgodnie z faktycznym zapotrzebowaniem (co zostanie ustalone w toku prowadzonej równolegle rekrutacji i potwierdzone w terminie do 6 listopada 2019 r. do godz. 12:00). Łączna wartość świadczeń kwotowo nie przekroczy wartości granicznej umowy (czyli łącznej kwoty w formularzu ofertowym), dopuszczalne jednak są przesunięcia ilościowe pomiędzy poszczególnymi pozycjami – w tym zwiększenie ilości uczestników – w ramach stawek określonych w formularzu ofertowym przez Wykonawcę (czyli jeśli mniejsza ilość osób zadeklaruje potrzebę korzystania z noclegu, w zamian możliwe jest zaproszenie większej ilości osób np. na obiad). Konferencja, w tym poczęstunek z nią związany odbywać się będzie w jednym miejscu, w tym w dedykowanej serwowaniu posiłków restauracji hotelowej.

Uwaga: z uwagi na charakter spotkania, Zamawiający przewiduje przyznanie dodatkowych punktów, jeśli część wyżywienia będzie oparta o produkty lokalne, w tym zarejestrowane na Liście Produktów Tradycyjnych lub też będą objęte certyfikatem systemu jakości. Premiowany będzie również standard hotelu oraz lokalizacja (szczegóły w rozdziale 5. Opis kryteriów, którymi Zamawiający będzie się kierował przy wyborze oferty).

W dniu 16 października 2019 r. dokonano oceny ofert

Oferty biorące udział w postępowaniu:
a)    Mep-Pol Sp. z o. o. S. K. A. – ilość uzyskanych pkt 64,88
b)    UpHotel Sp. z o. o. - ilość uzyskanych pkt 78,83
c)    Silver-bird Events Natalia Gołąb - ilość uzyskanych pkt 84,66

Oferty odrzucone i wycofane: nie dotyczy

W wyniku przeprowadzonego postępowania, na podstawie złożonych ofert, ustalono, że najkorzystniejszą ofertę złożyła firma Silver-bird Events Natalia Gołąb – cena oferty brutto 7 253,00 zł (84,66 pkt)

Metryka strony

Udostępniający: Urząd Marszałkowski Województwa Podlaskiego

Wytwarzający / odpowiadający: Marcin Muszyc

Wprowadzający: Marcin Muszyc

Data modyfikacji: 2019-10-16

Opublikował: Marcin Muszyc

Data publikacji: 2019-10-08

Rejestr zmian